Ring i dag på

38 88 05 87 / 41 13 11 41

Hvad koster en kiropraktisk behandling

Priserne hos Kiropraktisk klinik er ifølge overenskomst med Den Offentlige Sygesikring. Den Offentlige Sygesikring og Sygeforsikringen Danmark yder tilskud til behandling hos kiropraktoren.

Derudover dækker mange private sundheds-, pensions- og ulykkesforsikringer også kiropraktorbehandling.

Hvis du medbringer dokumentation for dækning af ovenstående, fremsender vi gerne regningen for dig, og det betyder, du ikke behøver lægge ud selv.

Se priserne her med honorarer og tilskud.

Honorarer og tilskud

Firmaordninger er en god løsning for alle i virksomheden

Adgang til arbejdsgiverbetalte behandlinger hos kiropraktor kan give mere tilfredse medarbejdere, større arbejdsglæde og færre sygedage. At tilbyde kiropraktorordning er dermed et godt kort på hånden i forhold til at rekruttere og fastholde værdifulde medarbejdere.

Fra den 1. januar 2012 blev arbejdsgiverbetalte sundhedsforsikringer gjort skattepligtige for medarbejderne. Lovgivningen giver imidlertid mulighed for, at dele af udgiften til behandlerforsikringer fortsat er omfattet af skattefrihed, bl.a. når det er arbejdsrelaterede skader.

Andre ordninger med arbejdsgiverbetalte behandlinger i forbindelse med arbejdsrelaterede skader vil fortsat være skattefri. Læs mere om firmaordning

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores priser eller til de offentlige tilskudsordninger.

Massage kan tilkøbes

15 minutter - kr. 150,-
30 minutter - kr. 300,-

Leveret af