VEDRØRENDE COVID-19. Klinikken følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer for skærpet hygiejne og forholdsregler med henblik på minimering af covid-19 smitterisiko. Vi beder alle patienter bidrage til dette ved at undlade besøg i klinikken hvis du har symptomer på sygdom, først at komme i klinikken til aftalt tid, holde afstand til øvrige personer i klinikken og i øvrigt at følge Sundhedsstyrelsens retningslinjer for god hygiejne.

Hos Kiropraktoren

Forundersøgelse

Inde hos kiropraktoren foretages en sygehistorie og klinisk undersøgelse. Vurderer kiropraktoren at der er behov for en røntgenundersøgelse tages røntgenbilleder på klinikken.

1: Inspektion

Kiropraktoren foretager en holdningsanalyse af patients krop.

2: Funktionsanalyse

Kiropraktoren foretager en aktiv og passiv bevægelse af kroppens led og muskler i det område med problematikken.

3: Palpation

Formålet er at identificere den smertefremkaldende sene, muskel, led, m.m. Der foretages en ledpalpation med en specifik bevægelsesundersøgelse af bevægeligheden af rygsøjlen, arm eller ben.

4: Neurologisk undersøgelse

Kiropraktoren foretager en aktiv muskeltest i forhold til den kliniske problematik og en undersøgelse af reflekserne i arme og ben.

5: Røntgenundersøgelse

Hvis kiropraktoren vurdere at et røntgenbillede er nødvendigt, bliver dette taget. Formålet med den billedediagnostiske undersøgelse er at udelukke kontraindikationer. Der vil altid foretages en røntgenundersøgelse hvis der i sygedomshistorien og eller i undersøgelse er mistanke om brud eller sygdom i knoglerne.

6: Diagnose

Diagnosen stilles ud fra sygdomshistorie, klinisk undersøgelse og en eventuel røntgenundersøgelse.
Efter undersøgelserne laver kiropraktoren en rapport, som indeholder undersøgelsesfund, røntgenbilleder og beskrivelse, diagnose, forslag til behandling og en eventuel behandlingsplan og anbefalinger til forebyggende tiltag, som f.eks. øvelser.

Efter forundersøgelsen og inden behandlingen gennemgåes rapporten og hvis patienten giver samtykke igangsættes behandlingen. Har patienten en lidelse som ikke egner sig til kiropraktik henvises denne til egen læge.

    
Vurderet 4,4 ud af 5 stjerner

Baseret på 21 anmeldelser fra Google

Leveret af