VEDRØRENDE COVID-19. Klinikken følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer for skærpet hygiejne og forholdsregler med henblik på minimering af covid-19 smitterisiko. Vi beder alle patienter bidrage til dette ved at undlade besøg i klinikken hvis du har symptomer på sygdom, først at komme i klinikken til aftalt tid, holde afstand til øvrige personer i klinikken og i øvrigt at følge Sundhedsstyrelsens retningslinjer for god hygiejne.

Vejledning vedrørende træning af kiropraktor Annette Pedersen

Hos Kiropraktisk Klinik hjælper og vejleder vi ofte vores patienter under eller efter et endt behandlingsforløb mht. de bedste træningsøvelser. Et trænings- og øvelsesprogram baseres på den enkeltes patients formåen, fysiske tilstand og engagement samt på baggrund af det behandlingsforløb som varetages i klinikken.

 

Træning forbedrer kroppens funktion og har en forebyggende effekt på smerter, der stammer fra kroppens muskler, knogler og sener. Generelt er der ikke en træningsform der er bedre end andre, men er man i tvivl om hvor man skal starte og har man smerter som vanskeliggør fysisk aktivitet tilrådes det altid at konsultere en specialist før man begynder at træne sine smerter væk.

Kiropraktisk Klinik på Frederiksberg

    
Vurderet 4,4 ud af 5 stjerner

Baseret på 21 anmeldelser fra Google

Leveret af