VEDRØRENDE COVID-19. Klinikken følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer for skærpet hygiejne og forholdsregler med henblik på minimering af covid-19 smitterisiko. Vi beder alle patienter bidrage til dette ved at undlade besøg i klinikken hvis du har symptomer på sygdom, først at komme i klinikken til aftalt tid, holde afstand til øvrige personer i klinikken og i øvrigt at følge Sundhedsstyrelsens retningslinjer for god hygiejne.

Klinikken har ydernummer og overenskomst med den offentlige sygesikring

Klinikken har overenskomst med den offentlige Sygesikring, og vi følger derfor de prislister, der er fastsat af Dansk Kiropraktor Forening. Ønsker du at høre nærmere, så ring endelig til os.

Sygeforsikring Danmark giver tilskud til kiropraktorbehandling hos Kiropraktor Annette Pedersen, og denne indberetning sker elektronisk.

Vi samarbejder med en lang række forsikringsselskaber, så hvis du har en privat sundhedsforsikring eller gennem dit arbejde, så dækker denne ofte behandlinger hos os. Er du dækket af en sundhedsforsikring, skal der ofte oprettes en skadesanmeldelse. Kontakt derfor gerne forsikringsselskabet for at høre nærmere om deres vilkår. Andre typer af forsikringer (eksempelvis ulykkesforsikring) dækker også nogle gange kiropraktorbehandlinger i forbindelse med skade, spørg derfor gerne forsikringsselskabet, hvis du er i tvivl.

Såfremt du har fået godkendelse fra et forsikringsselskab, medbring da gerne skriftlig dokumentation når du kommer på klinikken. Foreligger der dokumentation, kan vi tilbyde at afregne direkte med forsikringsselskabet.

Bliver du forhindret, skal afbud meldes senest kl. 17.00 dagen inden din aftale hos kiropraktor Annette Pedersen. Ved udeblivelse fra aftale tid, eller ved for sent afbud, forbeholder vi os retten til at opkræve et gebyr for den aftalte konsultation.

Kiropraktisk Klinik på Frederiksberg

    
Vurderet 4,4 ud af 5 stjerner

Baseret på 21 anmeldelser fra Google

Leveret af