Behandling for muskel- og ledsmerter

Lige som ryggens led og muskler, kan resten af vores bevægeapparat blive ramt af muskulære spændinger og nedsat bevægelighed i leddene. Smerterne kan opstå i kæbe, skuldre, hofter, knæ og ankler, ja stort set hvert et led i kroppen kan være ophav til smerter, hvis det ikke fungerer som det skal.

 

Muskler og sener kan blive overbelastede som ved musearm, tennisalbue og afklemningssyndrom i skulder eller hofte. En kiropraktor er ikke bare ekspert i ryggens led og muskler, men i hele bevægeapparatets anatomi.

 

Start et forløb – Muskel- og ledsmerter

Ved første konsultation, vil kiropraktoren fokusere på at finde årsagen til din smerte. Det er langt fra altid at årsagen til smerterne findes samme sted som symptomer og smerte opleves. F.eks. kan bækken- og hoftesmerter stamme fra lænden og skuldersmerter fra nakken.

 

Hos Kiropraktisk Klinik Frederiksberg vil du modtage grundig undersøgelse og udredning inden behandlingen sættes i værk.

Fælles for de forskellige teknikker en kiropraktor gør brug af er, at formålet med behandlingen er blidt at genskabe bevægeligheden og funktion af et led og/eller en muskelgruppe.

 

Desuden vil du hos Kiropraktisk Klinik Frederiksberg modtage råd og vejledning omkring fysisk aktivitet og øvelser, så du selv kan være med til at genskabe normal funktion og smertelindring.