Hos Kiropraktoren

Ved dit første besøg i hos Kiropraktisk Klinik Frederiksberg beder vi dig udfylde et spørgeskema hvorfra kiropraktoren kan danne sig et overblik over problematikken, din generelle sundhedstilstand og hvor du kan give eller nægte samtykke til indhentning af andre relevante undersøgelsesresultater.


Derefter gennemgås din sygehistorie og kiropraktoren foretager en klinisk undersøgelse af dit problem. Vurderer kiropraktoren, at der er behov for en røntgenundersøgelse tages røntgenbilleder på klinikken og hvis der er behov for udredning med MR skanning, kan der henvises til dette.

 

Når en diagnose er stillet vil du blive præsenteret for en behandlingsplan og modtage den første behandling. Du er altid velkommen til at komme med forslag eller ønsker og sammen med din kiropraktor, vil I finde frem til optimale behandlingsplan for netop dig. Skulle din problematik ikke egne sig til kiropraktisk behandling, vil din kiropraktor sørge for at hjælpe dig videre til egen læge eller anden relevant behandling.

Forundersøgelse