Behandling af nakkesmerter hos Kiropraktisk Klinik Frederiksberg

Nakkesmerter er udbredte og kan opleves både som akutte og kroniske smerter. Årsagerne til nakkesmerter er mange og kan blandt andet skyldes:

 

  • Dårlige arbejdsstillinger

  • Manglende fysisk aktivitet

  • Gentagne uhensigtsmæssige belastninger

  • Artose (Slidgigt)

  • Piskesmæld eller andre skader og uheld

Desuden kan nakkesmerter give anledning til hovedpine, arm- eller skuldersmerter, så hvis du oplever vedvarende ondt i nakken, bør du bestille en undersøgelse hos en fagperson, der kan udrede årsagen til dine smerter og forebygge at smerterne kommer igen.

 

 

Få hjælp hos kiropraktor – Nakkebehandling Kiropraktisk Klinik Frederiksberg

Uanset om dine nakkesmerter er kroniske, akutte eller grundet et traume (f.eks. piskesmæld), kan du med fordel søge undersøgelse og behandling hos en kiropraktor.

 

Nakkesmerter er en af de hyppigste årsager til at patienter søger kiropraktor, og hos Kiropraktisk Klinik Frederiksberg vil du modtage specialiseret og kompetent nakkebehandling.                                     

Ondt i nakken? Kontakt klinikken allerede i dag

 

Gennem god dialog om dine problematikker og din sygehistorisk, starter behandlingen med en undersøgelse af hvor dine smerter udspringer fra.

 

Herfra planlægges et nakkebehandlingsforløb, der kan lindre dine smerter i nakken. Du kan allerede i dag gøre noget aktiv for at få nå nærmere en afklaring på dine smerter.

KONTAKT OS