Kiropraktor nær Valby

Kiropraktisk Klinik Frederiksberg ligger kun en kort cykeltur fra Valby og ligeledes ligger metrostationen Aksel Møllers have få hundrede meter fra klinikken.

 

Hos Kiropraktisk Klinik byder vi velkommen til behandling af smerter og funktionsbegrænsninger i kroppens muskler og led. Kiropraktisk Klinik tilbyder blandt andet behandling af rygsmerter, diskusprolapser i lænd og nakke samt behandling af spædbørn. Klinikkens to kiropraktorer Annette Pedersen og Martine Bjerke har begge en bred erfaring indenfor behandling af blandt andet ryg- og nakkesmerter, hovedpiner og skuldersmerter. Hvis du vil vide mere om hvad kiropraktik er og hvad du kan forvente af et behandlingsforløb hos os, kan du læse mere her.

 

Klinikken er den ældste af sin slags på Frederiksberg og har et godt samarbejde med de nærliggende praktiserende læger samt en bred vifte af sundhedsforsikringer. Klinikken har overenskomst med det offentlige, derfor modtager du tilskud til behandlingen fra den offentlige sygesikring. Læs mere under vores priser. Husk også at oplyse hvis du er medlem af sygeforsikringen Danmark, så indberetter vi automatisk din behandling.

Når du første gang kommer i klinikken kan du forvente, at vi optager en grundig sygehistorie, fortager en undersøgelse målrettet netop din problematik samt lægger en behandlingsplan, så du ved hvad du kan forvente af behandlingsforløbet. I visse tilfælde er det nødvendigt at foretage en røntgenundersøgelse eller henvise til en MR skanning. Du vil modtage vejledning i fysisk aktivitet og ofte konkrete øvelser som kan understøtte dit behandlingsforløb.

Kiropraktor nær Valby

Booking info

Vi tilbyder behandlinger indenfor 24 timer og som regel samme dag du kontakter os. Lørdage mellem kl. 10 og 14 tilbyder vi konsultation for akutte patienter, vær her opmærksom på weekendtillæg. Du kan altid finde en tid på vores online booking, dog ikke hvis det drejer sig om tider samme dag – her opfordres du til at kontakte klinikken på telefon 41 13 11 41.

 

Hvis du ønsker massage i klinikken er dette også en mulighed. Mange patienter bruger en kombination af kiropraktik og massage. Husk blot at oplyse vores sekretærer, at du ønsker massage enten som tillæg til kiropraktisk behandling eller som den eneste behandling. Du kan se vores priser her.