Kiropraktor Nørrebro

Hos Kiropraktisk klinik vil vi gerne hjælpe dig videre når du har fået ondt i ryggen, skulderen eller lider af hovedpine samt en lang række andre problematikker fra muskler og led. Er du i tvivl om hvad kiropraktisk behandling indebærer og hvilke problematikker en kiropraktor kan behandle, kan du læse mere her. Som kiropraktorer er vi grundigt uddannet i diagnosticering og behandling af problematikker som kan opstå i kroppens muskler og led.

 

Ved dit første besøg hos Kiropraktisk Klinik vil vi først under samtale med dig afdække dine symptomer og generelle sundhedstilstand. Derefter foretages der en undersøgelse af det involverede anatomiske område og hvis det er relevant at foretage røntgenundersøgelse eller henvisning til MR skanning, kan Kiropraktisk Klinik også varetage dette. Til sidst stilles en diagnose og et behandlingsforløb planlægges. Hvis træningsøvelser er relevante for netop din problematik vil du også blive instrueret i dette.

Du behøver ingen henvisning fra egen læge uanset hvilken problematik du henvender dig med. Klinikken ser patienter i alle aldre, elitesportsfolks og hverdagsmotionister samt kroniske rygpatienter.

Vidste du at kiropraktoruddannelsen er en 5 årig universitetsgrad som efterfølges af et år i uddannelsesstilling? De danske kiropraktorer er autoriserede af Sundhedsstyrelsen og hos Kiropraktisk Klinik er vi en del af overenskomsten med Danske Regioner, derfor får du tilskud til din behandling. Er du medlem af sygeforsikringen Danmark, indberetter vi også hertil så kan modtage tilskud.

 

Bliver du ramt af diskusprolaps i nakken eller lænd, er kiropraktisk behandling også relevant for dig. Du kan læse mere om pakkeforløbene for diskusprolaps her.