VEDRØRENDE COVID-19. Klinikken følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer for skærpet hygiejne og forholdsregler med henblik på minimering af covid-19 smitterisiko. Vi beder alle patienter bidrage til dette ved at undlade besøg i klinikken hvis du har symptomer på sygdom, først at komme i klinikken til aftalt tid, holde afstand til øvrige personer i klinikken og i øvrigt at følge Sundhedsstyrelsens retningslinjer for god hygiejne.

Behandling af rygsmerter

Tusindvis af danskere oplever hvert år rygsmerter. Faktisk går de færreste af os gennem livet uden at opleve smerter fra nakke, brystryg eller lænd. For mange koster det sygedage på jobbet, livsglæde og funktionsnedsættelse.

 

Specialiseret behandling af rygsmerter

En kiropraktor er specialist i udredning og behandling af akutte og kroniske muskel- og ledsmerter fra hele kroppen og kan hjælpe dig videre samt give dig de bedste redskaber til at håndtere netop din situation. Kiropraktisk rygbehandling består blandt andet af manuel behandling, triggerpunktbehandling og dry needling (en form for akupunktur) af spændte og ømme muskler, samt råd og vejledning om træning, fysisk aktivitet og smertehåndtering.

 

Selv spædbørn kan opleve gener fra nakke og ryg. Det kommer oftest til udtryk som hyppig gråd, ringe evne til at ligge på maven eller et skævt baghoved Spædbørn behandles med yderst blide teknikker og forældrene modtager råd og vejledning om håndtering og øvelser. Du kan læse mere om behandling af børn og spædbørn her(henvisnig til siden om dette).

 

 

Ondt i ryggen? Få hjælp hos Kiropraktisk Klinik Frederiksberg

Kiropraktisk Klinik Frederiksberg tilbyder målrettet behandling af rygsmerter. Med den rette behandling samt råd og vejledning om f.eks. ergonomi og træning, kan du genvinde normal funktion og opnå smertelindring.

Kiropraktisk Klinik Frederiksberg tager imod patienter i alle aldre, hverdagsmotionister såvel som professionelle sportsfolk. Alle som ønsker vurdering af akutte såvel som kroniske rygsmerter kan kontakte klinikken.

Leveret af